Södermanlands Trädgårdar AB

Din lokala trädgårdsmästare med fokus på Din trädgårds skönhet, funktion och hållbarhetOm oss

Vi erbjuder

Välkommen till Södermanlands Trädgårdar AB. Vi är din lokala, flexibla trädgårdsmästare med sitt säte i Stallarholmen, Södermanland, men som gärna även utför sina tjänster i närliggande orter i Sörmland såsom Stockholm, Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk, Södertälje och Eskilstuna. Som trädgårdsmästare erbjuder vi allt inom trädgård såsom skötsel, trädgårdsdesign, trädbeskärning, häckklippning, anläggning, trädfällning samt rådgivning.  

Vi erbjuder RUT-avdrag där så är möjligt, vänligen se uppdaterad lista på vilka tjänster där det är möjligt. Länk HÄR!

Vi ser fram emot att hjälpa er med er trädgård oavsett vad det gäller!

Hållbarhet

Vi har valt att ha fokus på hållbarhet som ledord i verksamheten och strävar efter att det ska genomsyra hela verksamheten i allt från att välja växter med omsorg, erbjuda er en trädgård som är hållbar efter era förutsättningar, arbeta säkert och effektivt till att inte använda gifter.

RUT

Vi erbjuder RUT-avdrag där så är möjligt, vänligen se uppdaterad lista på vilka tjänster där det är möjligt. Länk HÄR!

Bakgrund

Jag som startat Södermanlands Trädgårdar AB och driver företaget är Lasse Fröberg. Jag bor i Stallarholmen, Strängnäs kommun, och har bott här sedan 2013 efter att tidigare bott i Stockholm med omnejd. Efter att ha utbildat mig till civilingenjör på KTH och att efter examen främst arbetat med försäljning i ett antal år insåg jag två saker. Dels ville jag driva ett eget företag för det har alltid varit min dröm och dels så ville jag arbeta med, och utveckla min passion för, växter. Sagt och gjort, jag sökte en trädgårdsmästarutbildning och parallellt med sista året startade jag igång mitt företag i liten skala. 

Framtid

Min tanke och förhoppning är att låta företaget verka i liten skala för att kunna bibehålla hög kvalitet, flexibilitet samt en nära relation med mina kunder. När jag arbetat med försäljning har det alltid varit min prioritet att skapa långsiktiga relationer med mina kunder och detta uppnås genom en god kommunikation och tydlighet vilket jag strävar efter att hålla i Södermanlands Trädgårdar AB. 

Under resans gång har ett ord blivit väldigt tydligt; hållbarhet. Jag tror att hållbarhet måste genomsyra allt i samhället för att det ska fungera på alla plan i längden. I detta företag har jag fokus på att mina kunder ska kunna njuta av sin trädgård och att vägen dit ska ske på ett hållbart sätt för alla inblandade.

Självklart har Södermanlands Trädgårdar AB en F-skattesedel.